Etalagewedstrijd tijdens eindejaarsborrel 29 december 2015

E1A49391

Op 29 december 2015 vanaf 18.00 uur maakt het bestuur van VCON tijdens de Eindejaarsborrel in Hotel Atlanta Nijmegen de winnaar van de etalagewedstrijd 2015 bekend. Er is een jury van drie personen benoemd. Deze juryleden gaan tot en met 20 december onafhankelijk van elkaar de binnenstad door om etalages te bekijken. Alle winkels binnen de singels zullen door hen worden bekeken. Op 21 december komt de jury bijeen om ervaringen te delen en mogelijke kandidaten te bepalen.Uiterlijk 24 december wordt dan gezamenlijk de top 3 vastgesteld. Op 29 december zal de jury de winnaar en de nummers 2 en 3 bekend maken.

Uitreiking Blauwe Steen

Traditiegetrouw wordt tijdens de Eindejaarsborrel ook de Blauwe Steen uitgereikt. De Blauwe Steen kent verschillende dragers die zich vanuit een breed maatschappelijk veld bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de ontwikkeling van de (binnen)stad Nijmegen. Alle dragers hebben gemeen dat ze zich naast hun werk vaak belangeloos voor de (binnen)stad inzetten, simpelweg omdat ze van de (binnen)stad houden en Nimwegenaren in hart en nieren zijn. Soms zwoegen zij onvermoeibaar in vrijwilligersorganisaties of gaven zij vorm aan bijzondere projecten.

Uitnodiging:

Wij nodigen u van harte uit om deze Eindejaarsborrel mee te maken. U bent vanaf 18.00 uur welkom in de “Huiskamer” van Hotel Atlanta Nijmegen, gevestigd aan de Grote Markt 38. Graag aanmelden voor woensdag 23 december via [email protected]

Het programma:

18.00 uur Ontvangst in Hotel Atlanta, soep en broodje
18.30 uur Welkomstwoord met daarop volgend de uitreiking van de kerstetalagewedstrijd
19.00 uur Uitreiking van de Blauwe Steen
Daarna Eindejaarsborrel

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze wedstrijd, dan kunt u mij bellen.
Ik ben bereikbaar op 0683174517.

Namens het bestuur,
Henny van Straaten
Voorzitter VCON

Leave a comment